Så kombinerar du din raw food kost med bra träning

person locking gym plates on barbell

Raw food-dieter blir alltmer populära, och det är av goda skäl. De är hälsosamma, hållbara och läckra. Men om du är nybörjare på raw food-kost kanske du undrar hur du kan få in träning i din livsstil. Här är några tips på hur du kan kombinera din raw food-kost med bra motion.

1. Se till att du får i dig tillräckligt med kalorier. Raw food-dieter kan vara mycket kalorifattiga, så det är viktigt att se till att du får i dig tillräckligt med kalorier för att ge bränsle till din träning. Försök att lägga till hälsosamma fetter och proteiner till dina måltider, till exempel avokado, nötter och frön.

2. Drick mycket vatten. Träning kan är tuffa för kroppen, så det är viktigt att hålla sig vätskekontrollerad. Drick mycket vatten under hela dagen och ta med dig en vattenflaska när du tränar.

3. Ät före eller efter träningen. Det är viktigt att ge kroppen bränsle före eller efter träning, så att du har tillräckligt med energi för att träna och återhämta dig efteråt. Försök att äta en lätt måltid eller ett mellanmål en timme eller så innan du tränar, eller en större måltid efteråt.

4. Hitta övningar som du tycker om. Om du inte är van vid att träna kan det vara svårt att hitta motivationen att hålla fast vid det. Men om du hittar övningar som du tycker om, till exempel promenader, cykling eller simning, blir det lättare att hålla motivationen uppe.

5. Börja med små mål. Om du precis har börjat, försök inte göra för mycket för tidigt. Börja med små mål, till exempel att promenera 20 minuter om dagen eller gå till gymmet tre gånger i veckan. När du vänjer dig vid att träna kan du gradvis öka din aktivitetsnivå.

Råkostkost kan kombineras med goda motionsvanor för att hjälpa dig att leva en hälsosam livsstil. Genom att följa dessa tips kan du se till att du får ut det mesta av din raw food-kost och ditt träningsprogram. Ett annat sätt är att utforska artiklar specifikt inom träning och hälsa för få lite mer kött på benen som hjälper dig att nå dina mål.